سانیار از جهت فرصت آموختن، یک محیط کاملا باز (بدون هیچ مرز و شرط برای ورود) برای همه است. اما از جهت فرصت آموزش دادن، یک محیط به شدت بسته است و مدرسین آن با عبور از سخت ترین ضوابط علمی و فیلترهای مهارت آموزشی برگزیده و دستچین می شوند. در چندین سال گذشته کمتر از 5 درصد متقاضیان تدریس در فرادرس توانسته اند به مرحله نهایی ارائه آموزش در آن برسند. ارائه یک آموزش توسط «گروه مدرسین سانیار» تضمینی برای کیفیت آن می باشد.



توضیحات تکمیلی

  • طیور و بالاخص طیور اهلی (ماکیان) از مهم ترین منابع تامین پروتئین حیوانی جوامع بشری هستند. گوشت سفید (ماکیان، بوقلمون، کبک) با توجه به کیفیت بالای غدایی خود و عدم برخورداری از عوامل مضری مانند: کلسترول بر خلاف گوشت قرمز در سبد غذایی طیف وسیعی از گروه های جامعه انسانی جایگاه خاصی دارد.

    پرورش طیور اهلی (ماکیان) از نقطه نطر تولید پروتئین مورد نیاز انسان و همچنین نیاز به امکانات محدودتر از لحاظ فضای کار و نیروی انسانی مورد نیاز و سرمایه اولیه و امکانات لازم نسبت به پرورش سایر منابع پروتئینی مانند: دام سبک و سنگین دارای مزیت بوده و به همین دلیل بسیاری از افراد علاقه مند به فعالیت در این بخش هستند.

    لازم به ذکر است در سال های اخیر پرورش سایر طیور مانند: بوقلمون و کبک و بلدرچین و… نیز مورد توجه قرار گرفته است اما پرورش ماکیان همچنان نسبت به سایر طیور از بالاترین درجه اهمیت برخوردار هستند.

    صنعت پرورش طیور طی دهه های اخیر از صنعتی کم ارزش به صنعتی عظیم با تولید میلیارد تن گوشت سفید و تخم مرغ مبدل گشته است. هدف از این آموزش ارائه مطالب و نکات مهم و کاربردی در زمینه پرورش ماکیان به علاقه مندان این صنعت است.

    فهرست سرفصل ها و رئوس مطالب مطرح شده در این مجموعه آموزشی، در ادامه آمده است:
    • درس یکم: پرورش طیور
      • اهمیت صنعت طیور در ایران و جهان
      • اقتصاد طیور
      • نژادها و اقدامات در زمینه اصلاح نژاد
      • ساختمان بدن طیور
      • ساختمان تخم و مراحل تشکیل آن
      • ساختمان و تجهیزات جوجه کشی
      • مبانی مدیریت واحدهای جوجه کشی
      • مراحل مختلف رشد جنین
      • شرایط اقلیمی و انواع ساختمان های پرورش طیور
      • تجهیزات و لوازم سالن های پرورش طیور
      • تهویه ساختمان های پرورش تهویه
      • روش های حفاظت زیستی در مزارع پرورش طیور
      • آماده سازی سالن پرورش
      • مدیریت پرورش گله های نیمچه گوشتی
      • مدیریت پرورش گله های نیمچه تخمگذار
      • مدیریت پرورش گله مرغ مادر
      • روش های مختلف پرورش بهداشتی طیور
      • مدیریت پرورش گله های مرغ تخمگذار تجاری
      • تنش گرمایی
    • درس دوم: عملیات پیشگیری و واکسیناسیون در مرغداری
      • واکسیناسیون به همراه روش های آن
      • کنترل سلامت گله
    • درس سوم: عملیات تهیه خوراک طیور

    مفید برای رشته های
    • دامپزشکی
    • دامپروری


راهنمای سفارش آموزش‌ها
آیا می دانید که تهیه یک آموزش از فرادرس و شروع یادگیری چقدر ساده است؟

(راهنمایی بیشتر +)

در مورد این آموزش یا نحوه تهیه آن سوالی دارید؟
  • با شماره تلفن واحد مخاطبین 42845217(پیش شماره 061) تماس بگیرید. - تمام ساعات اداری
  • با ما مکاتبه ایمیلی داشته باشید (این لینک). - میانگین زمان پاسخ دهی: ۳۰ دقیقه


اطلاعات تکمیلی

نام آموزشآموزش پرورش طیور - پیش ثبت نام
ناشرسانیار
کد آموزشsanyarT101
زبانفارسی
نوع آموزشآموزش ویدئویی (لینک دانلود)